Om

VEM ÄR JAG


Gotlänning med drygt 25 år inom media. Främst radio och tv, bland annat som videoreporter på TV4 och som producent på Sveriges Radios program med närmare två miljoner lyssnare varje lördag, Ring så spelar vi.


Utbildad journalist och legitimerad gymnasielärare inom media. Har en bakgrund med många olika arbeten, både inom Sverige och utomlands. Har en grundläggande konstnärlig utbildning vilket gör att jag har en stark känsla för bilden.

VARFÖR VÄLJA GUNILLA HELLGREN MEDIA?


Jag hjälper dig med längs hela produktionsvägen som att bena ut vad du vill berätta oavsett film. Du får vid behov hjälp med manusskrivning, hjälp vid intervju och inspelning. Kommunikation och att lyssna och ställa frågor är viktigt för mig. Jag är van med deadlines och jag arbetar lösningsfokuserat.

Som tidigare videoreporter på TV4 har jag rutin på att sköta hela produktionen själv. Med min journalistiska bakgrund har jag erfarenhet och kunskap om att berätta oavsett vad det handlar om.

MIN BAKGRUND


TV4 Växjö

Elva år som videoreporter och programledare


Sveriges Radio

Flera olika radiostationer, bland andra Kalmar, Blekinge och Kronoberg. Producent, reporter och programledare.


Gotlands Tidningar

Journalist.

MIN VISION


Låt människorna berätta! Det finns så många historier som kan hjälpa andra att förstå, skapa glädje, sprida kunskap.


Oavsett film så är berättandet i fokus. En bild säger tusen ord, men en film säger miljoner. Underskatta aldrig kraften i en film producerad på rätt sätt.

INFORMATION


Välj den modell av film du är intresserad av för mer information.

 

GUNILLA HELLGREN MEDIA

STORIES WE TELL - BERÄTTELSER VI MINNS

GUNILLA HELLGREN MEDIA

STORIES WE TELL - BERÄTTELSER VI MINNS