Vimeo on demand VOD

GUNILLA HELLGREN MEDIA

STORIES WE TELL - BERÄTTELSER VI MINNS

VIMEO ON DEMAND

Möjlighet att hyra filmerHyr en film via Vimeo on demand (samlingssida)

För att göra det behövs det ett Vimeo-konto men det går även bra att logga in med Facebook. Om du valt att hyra någon av filmerna kan du se på den obegränsat under de följande 48 timmarna.

När du loggat in får du alternativet att antingen betala med kort eller använda dig av Paypal. 


Success against all odds

Filmen handlar om Suzana Rovcanin Teodorescu som kom tillsammans med sin lillebror till Sverige i samband med kriget i forna Jugoslavien i början av 1990-talet. Hon är kvinna, invandrare och helt blind, trots det har hon lyckats bygga upp ett företag med närmare 100 anställda. I filmen berättar hon om sin resa. Du träffar henne i Montenegro, i Växjö, på Gotland och på olika platser där hon föreläser samt hemma. Familjen betyder mycket för henne men också att få människor att tro på sig själva och trots svårigheter skapa sig ett liv.


Längd: 38 minuter

Pris för att hyra: 75 kronor


Öhmans handelsträdgård

Om Öhmans handelsträdgård i Växjö som stängde för gott 2009 efter nästan 100 år. Under ett år filmade jag verksamheten som nu blivit en dokumentärfilm som har visats på

Smålands museum och alla särskilda boende in Växjö kommun samt i andra kommuner och på bibliotek. Finns också på dvd för 200 kronor.


Längd: 58 minuter

Pris för att hyra: 50 kronor


J som i Jes(us)sica

Jessica Fritzson väntar sitt åttonde barn. Hon är inte bara mamma, utan läser också till präst, arbetar på stiftskansliet i Växjö och har många funderingar kring Gud. Vi följer henne när hon är hemma, på jobbet, i stallet och i kyrkan. Funderingar kring valet av yrke, sin roll som mamma och om livet när det är svårt.
Now a version with english subtitles.

Längd: 12,26 minuter

Pris för att hyra: 25 kronor


Kraniosakral terapi + jordning

Stina Sparf och Livscykeln kombinerar kraniosakral terapi med jordning och uppnår en kraftig effekt på behandlingen genom att kroppen genom jordningen är befriad från elektrisk spänning. En dokumentärfilm producerad av Gunilla Hellgren Media.
Engelsk titel craniosacral therapy + earthing.

Längd: 30 minuter

Pris för att hyra: 59 kronor

Pris för att köpa: 129 kronorKontakta media@gunillahellgren.se