Exempel på företagsfilmer


FÖRETAGSFILM

Veronica Grönte - Författarskola

141010


Genom att på plats filma och intervjua kursdeltagarna skapas en bild av kursen sett genom deras ögon. Viktigt att få med de olika delarna i kursen som exempelvis egen skrivtid. Kunden som funderat på kursen känner stämningen och förstår att kursen genomförs av professionell kursledare. Filmen presenterar företaget.

Imsevimse  - All in one

140504


En instruktionsfilm där det internationella företaget Imsevimse på ett enkelt sätt visar hur deras senaste blöja ska sättas på barnet. Det valde både svensk och engelsk speaker till alla filmerna. Instruktionsfilmer kan användas inom många områden för att underlätta och göra olika moment tydliga.

Qoola Kvinnor - Framgångsresa 2015

150918


En mix av trailer och eventfilm, inspelad i Kroatien för organisationen Qoola Kvinnor. Här speglas arbetet som varvas föreläsningar och affärsmäss med bad. För att förstärka eventet ger flera av de drygt 100 kvinnorna som deltog, sin syn på Framgångsresan.

Med den här filmen kan arrangören ge intresserade en bild av vad en sådan resa kan ge.

Lobab Utveckling AB - One Head

150214


Här visas en film av modellen One Head. En person berättar in i kameran, i detta fall om sitt företag. På så sätt går filmerna in i varandra. I filmen ingår också några klippbilder. En film som den är visas med fördel på hemsidan. Den är så pass kort att den passar att skicka i mail också vid marknadsföring.

GUNILLA HELLGREN MEDIA

STORIES WE TELL - BERÄTTELSER VI MINNS

GUNILLA HELLGREN MEDIA

STORIES WE TELL - BERÄTTELSER VI MINNS