Success against all odds

GUNILLA HELLGREN MEDIA

STORIES WE TELL - BERÄTTELSER VI MINNS

GUNILLA HELLGREN MEDIA

STORIES WE TELL - BERÄTTELSER VI MINNS

Success against all odds - En film om hopp

- en dokumentärfilm om Suzana Rovcanin Theodorescu

 

1992 kom Suzana Rovcanin Theodorescu som flykting med sin lillebror till Sverige. Hon var 29 år och helt blind på grund av en sjukdom i 20-årsåldern. Isolerad i sin funktionsnedsättning i ett land hon inte kunde se, ett språk hon inte kunde förstå eller tala och med ansvar för en 14-årig pojke, fick hon erfara hur det är att komma till ett nytt land med dubbelt utanförskap.

Idag är hon en framgångsrik företagare i Växjö med 90 anställda. De personer hon anställer har varit långtidsarbetslösa och är invandrare. Det talas över 20 språk på företaget. Med den här filmen vill jag dels berätta om vem Suzana är, men dels också lyfta fram hennes vision och förmåga att överbrygga svårigheter som dubbla utanförskap medför. Att öka förståelsen mellan människor och skapa arbete är viktigt.

 

Vill du vara en av dem som hjälper till att förverkliga filmen, som är tänkt att visas på olika företag, myndigheter och organisationer, så är jag tacksam för ditt stöd och bidrag.

Här kan du anmäla ditt intresse så kontaktar jag dig

 

Jag planerar också för ett crowdfundingprojekt i samband med filmen. Den vänder sig främst till privatpersoner. Läs mer om det här.

 

Läs mer om crowdfunding (gräsrotsfinansiering) här.

Skicka ett mail till: media@gunillahellgren.se skriv Success against all odds

i ämnesraden.

Med din mailadress så återkommer jag med mer information om kampanjen.

Du kan också tipsa vänner, organisationer och företag som du tror är intresserad av att inspireras av Suzana.